Om konstklubben

Närpes konstklubb

Närpes konstklubb välkomnar stora och små, och vi ser gärna att många konstintresserade kommer med i vår snart 60 åriga förening. Årsavgiften är 15€ och ger alla möjlighet att komma på olika prisreducerade upplevelser och träffar. Medlemmar som första året deltagit aktivt i klubben kan även för en mindre penning hyra konsthallen till sin egen utställning. Bokning av hallen gör man på Stadens fritidskansli Sarah Woodward  0405690901

Klubben önskar hålla en aktiv medlemsskara genom olika projekt, träffar och Tema utställningar. Vi är idag straxt över 100 medlemmar, och hoppas att flera hittar till vårat gäng. Vi ser gärna nya samarbetsparter och ideer flöda till oss, så ta gärna kontakt och det är något du undrar över.

Skulpturstigen invigd 9.5.2024

Blindstickon

För i tiden trodde man att Trollsländan kunde sticka ut ögonen på folk, därav namnet Blindstickan. ”Blindstickon” i Öjskogsparken är beredd att attackera svamparna på trädet som hon tror är ögon, men när dom är så många blir hon fundersam. H Skomars

Fasaden

Man känner sej obekväm i vissa situationer oavsett hur man ser ut eller är klädd. M Aspgård

Sten Sten

Sten e snäll å jier itt na viesen oåv se

H Nygård

Dancing lady

Dansa dej fram i livet och snurra dej runt o upptäck hur mycket glädje det finns runtom dej, nuet blir så mycket roligare. Våga kasta dej ut!

E Sundbäck

ALLA skulptörer och deras verks namn nedan i kolumnen Skulpturstigen

Är du intresserad av olika konstformer?

Genom att bli medlem i Närpes konstklubb kan du bland annat delta i våra evenemang, ordna utställningar och ta del av den kreativa gemenskapen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.