Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Art Workshop på Söff

april 6 - maj 25

Välkommen att umgås med likasinnade. Vi bjuder in alla som öskar arbeta med konst, hantverk, pyssel alla lördagar 13.00-18.00. (uppehåll Juni Juli men vi fortsätter i Augusti)

-Ingen anmälning krävs. Om du blir medlem i konstklubben 15 €/år så använder du fritt av det material, förvaringsplats, maskiner som finns. Ett rikligt utbud av papper, kritor, penslar, metallföremål, pyssel, tyger, porslinsfärg, keramiklera, akrylfärg, bläck, pigment, grafikprodukter, garn och stickor ….listan är lång…

-Som Extern så betalar du 5€/lördag

-Under 12 år så kostar det inget, men man bör ha med en vuxen, ett räkneexempel : Mor och två döttrar kommer hela dagen, flickan som är 11 gratis, flicka som är 15 år  5 € summa 10 € inkl. det anvisade gratis materialet.

-Många produkter så kan användas fritt, och några material så betalar man en liten peng för. Du kan även ta med själv ditt material och använda salarna, där det är stafflier, grafik-press, glasskärare, drej-maskiner, symaskiner, och mycket mera verktyg.

-PÅ plats hittar du anvisningar, på produkterna ,och  du kan lämna arbeten där i egen låda/skåp. Redan arbetar några med sina skulpturer som skall stå i vår skulpturpark- ett perfekt utrymme som inte kräver mera än att det blir städat efteråt.

-Vi utlyser under året speciella dagar då vi även har ledare som drar en kurs, eller är behjälplig som sakkunnig. Vid dessa så anmäler du ditt deltagande till den utsedda läraren direkt. Då kan hen ta hem så mycket material som krävs för stunden. Eftersom vi har både målarsalen samt gafiksalen till förfogande så har vi inget uppehåll av våra art workshop de dagar vi håller kurs. Har du tips på kurser/tekniker som vi skall ordna?

-Kaffe , the och kex hittar du i galler Jacobs bokcafé detta till självkostnadspris. Sätt själv på kaffet, alla deltagare  är ställets eget servicepersonal.

Hjärtligt Välkommen till Söff

 

Detaljer

Start:
april 6
Slutar:
maj 25

Arrangör

Närpes Konstklubb
Telefon
0408797586

Plats

Söff
Vasavägen 768
Yttermark, 64220
+ Google Map